Tedavi Gören Çocuklar İçin Moral ve Motivasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

İsmail Nazif Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri, Harran Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklar için moral ve motivasyon etkinliği gerçekleştirdi.

GÜNCEL Yayın: 13 Mayıs 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 13.05.2026 18:46:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

 

Milli Eğitim Bakanlığının "Ben Her Yerde Varım" ve "Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik" projeleri kapsamında, Harran Üniversitesi OSB Meslek Yüksekokulu ile ortaklaşa yürütülen etkinlikte; öğrencileri oyunlar oynadı, gösteriler yaptı, hediyeler dağıttı ve minik yüreklere umut oldu.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açaıklamada; "Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, yapılan her emeğin en güzel karşılığı oldu. Bu anlamlı projenin hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Harran Üniversitesi Hastanesi yetkililerine gönülden teşekkür ediyoruz" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.