Şanlıurfa’da 2 Katlı Evde Yangın Paniğe Yol Açtı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Mance Mahallesi’nde iki katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay, saat 21.00 sıralarında 2500. Sokak’ta meydana geldi.

GÜNCEL Yayın: 09 Mart 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2026 22:45:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 27 sn.
Google News

Alevleri fark eden mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis çevrede güvenlik önlemleri aldı.  

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı. İlk incelemelerde elektrik kontağı ihtimali üzerinde duruluyor.  

Soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.