Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek Kırsalında Yol Çalışmalarını Hızlandırdı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek ilçesinde Feribot yol ayrımı, Gazi, Ertem ve Sislice güzergâhında 7,5 kilometrelik mekanik yol çalışması başlattı.

YEREL Yayın: 03 Temmuz 2025 - Perşembe - Güncelleme: 03.07.2025 19:32:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölge yollarının sathi asfalt kaplaması ile yenilenmesi planlanırken, vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve ekiplerine teşekkür etti.

Kırsal ilçelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek ilçesinde Feribot yol ayrımı, Gazi, Ertem ve Sislice güzergâhında mekanik yol yapım ve onarım çalışmaları başlattı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 7,5 kilometrelik yol güzergâhında yol yapım ve onarım çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenirken, ilerleyen dönemde güzergâhta sathi asfalt kaplama yapılması planlanıyor. Bu sayede, bölgedeki yollar hem dayanıklı hale gelecek hem de konforlu ve güvenli ulaşım imkânı sunacak.

Yol çalışmalarından oldukça memnun kalan bölgedeki vatandaşlar, “Daha önceleri yolumuz çok dardı, çukurlu ve berbat bir durumdaydı. Şimdi ise Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolumuzu güzelleştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kasım Gülpınar ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.