TMMOB Şanlıurfa Temsilcilerinden ŞUTSO'ya Ziyaret

TMMOB Şanlıurfa İl Koordinasyon Kurulu Kadın Çalışma Grubu Başkanı Şehir Plancısı Elif Erdem, İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ruken Okyay Çiçek, Makine Mühendisleri Odası Yönetiminden Nuriye Göçer Aytar'dan oluşan TMMOB Şanlıurfa Temsilcileri Heyeti, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Spor Yayın: 15 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 15.10.2021 21:45:16
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
Google News

ŞUTSO Meclis Üyeleri Mehmet Paydaş ve Cemal Beyaz'ın da yer aldığı ziyarette, heyet,  22 Ekim 2021 tarihinde ŞUTSO Meclis Salonunda yapılacak olan TMMOB Kadın Kurultayına ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek'i davet etti ve  Başkan Peltek'e verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Söz konusu kurultay, Türkiye Mimarlar, Mühendisler ve Şehir Plancıları Odası'nın 7.Kadın Kurultayı olup Şanlıurfa da 2.Yerel Kurultay olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.