Ortaöğretim Okulları Müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda, ortaöğretim okulları müdürlerinin katılımlarıyla Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi KURT başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim Yayın: 15 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 15.10.2021 21:49:21
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Eğitim planlaması, DYK'ların yönetimi ve denetimi, pansiyonların yönetimi, denetimi ve izlenmesi, öğrenci nakilleri, okullarda akademik başarıyı artırmaya yönelik planlama ve çalışmalar gibi hususlarda okul müdürleriyle istişareler yapıldı.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi KURT okul müdürlerine; eğitim öğretimin önemi, öğretmenlerin motive edilmesi, okullardaki amaç ve hedefe yönelik öğrencilerin yetiştirilmesi, yöntem ve metotlar konusunda çok önemli hatırlatmalarda bulundu.

Ortaöğretimden sorumlu Şube Müdürü Ramazan ÇOBAN ise; özellikle DYK'ların okul müdürleri tarafından iyi ve doğru yönetilmesi, etkin verimli ve faydalı yetiştirici ve destekleyici olarak sürdürülmesi, ADAP (Akademik Düzeyi Artırma Projesi) hususlarında bilgilendirme yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.